Hallo, wij zijn Berry en Wilma en hebben enkele jaren geleden het reizen met een camper ontdekt. Sindsdien schrijven wij onze camperervaringen op en delen deze op onze weblog. Aan de reacties te zien, wordt dit erg gewaardeerd. Eenmaal met de camper op pad, kwamen we er snel achter dat het onafhankelijk zijn en het kunnen gaan en staan waar en vooral wanneer we willen erg fijn is.
Het kunnen meenemen van onze poezen was indertijd ook een reden om deze manier van reizen te gaan ontdekken.

Tot op heden hebben we nog geen moment spijt gehad van onze aankoop. Het wordt eigenlijk alleen maar leuker. De camper is inmiddels helemaal naar onze wens ingericht en aangepast. Als we op pad gaan en de kastjes zijn gevuld met onze eigen spulletjes is dat een geweldig gevoel. Van elke reis die wij maken schrijven we een reisverhaal.

Onze reizen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en voorzien van tags waarop gezocht kan worden. Het lijstje met recente reisverhalen spreekt voor zich.
Natuurlijk zijn alle reisverhalen terug te vinden in ons archief.
Veel plezier met het lezen van onze camperervaringen, een reactie waarderen wij zeer. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt altijd antwoord..

Sluit Menu