Wie zijn wij...

Hallo wij zijn Berry en Wilma. Sinds 2008 zijn wij de trotse bezitters van een prachtige camper, een Burstner T 620, waar wij mooie reizen mee maken. Wij vinden het leuk om van onze camperervaringen die wij onderweg opdoen leuke reisverhalen te schrijven en die  te delen. In het begin gingen ook onze poezen, Trogir en Woody mee. Op pad met de camper en dan onderweg de mooiste campings en dorpjes  aandoen, dat doen we graag. Gaan en staan waar en wanneer we willen, is voor ons de ultieme vrijheid.

wie zijn wij

Wilma

Vanwege mijn mooie baan bij de overheid denk ik nog niet aan vroegpensioen. Ik werk drie dagen en heb dus altijd een lang weekend en dat bevalt erg goed. Het rijden in de camper vind ik geweldig en ik geniet van elke kilometer die ik rijd. Maar van wandelen of een flinke fietstocht kan ik ook genieten. Ik ben blij dat we op tijd zijn begonnen met Camperen...

Camper Ervaringen Wie zijn Wij

Berry

Na drieƫnveertig jaar als Techneut werkzaam te zijn geweest ben ik sinds begin 2020 met vroegpensioen gegaan. Dat geeft veel rust en tijd. En dat is precies wat ik zoek. Als we aan het eind van de dag onder de luifel van de camper zitten met een lekker hapje op de bakplaat en een glaasje wijn dan kan mijn wereld niet meer stuk...

Camper Ervaringen Wie zijn Wij

Trogir en Woody

In het begin gingen onze poezen mee op reis. Helaas zijn ze er allebei niet meer. Maar gelukkig komen we onderweg regelmatig poezen tegen die we dan lekker verwennen...

We reizen niet alleen met de Camper...

We hebben ook veel landen bezocht met het vliegtuig. Het "Verre Oosten" heeft een grote aantrekkingskracht op ons. Voor o.a. die reisverhalen hebben wij een speciale website gemaakt.