Saint Cirq Lapopie is het mooiste dorp van Frankrijk. Gelegen aan de Lot in de Dordogne.
Een Dropshot gemaakt tijdens het overwinteren met onze camper in Spanje 2022. Een indruk van het mooie strand van Playa de Mazarrón.
Droneshot van de Santuario de Santa Maria Magdalena in het Spaanse Novelda. Het kerkgebouw is ontworpen door een voormalige leerling van Antonio Gaudi. En gebouwd in de Catalaanse, modernistische stijl.
Camping Wies Neu in Dillingen Luxemburg. Een prachtige camping in wonderschone Müllerthal. Een mooie omgeving waar je schitterende wandelingen kunt maken. 
Eindelijk hebben we mooi weer in Nederland. We rijden rustig richting Edam. We hebben voor drie nachten een plekje kunnen boeken op ‘Camping de Zeevangshoeve’. We hadden graag langer willen blijven maar helaas, het is nog steeds erg druk in Nederland op de campings en camperplaatsen.
Op naar het Brabantse land op naar de Loonse en Drunense duinen. We hebben op Camping ‘t Smitske nabij Drunen een mooi plekje geboekt. Vanaf de camping is ideaal om de omgeving te ontdekken.
Richting Winterswijk, om precies te zijn naar Camping & Geitenkaasboerderij de Brömmels in Woold. Heerlijk tussen de geitjes. We hebben kennis gemaakt met deze camping op een ‘Svr Beurs’.
We waren van plan om naar Normandie te gaan. Maar het weer daar was veel te slecht dus kozen we voor het warmere zuiden van Frankrijk, de Provence…
Het is een heerlijk gevoel om weer op pad te gaan. Noord Holland is ons doel. We hebben een camping uitgezocht in Schoorl. Camping Buitenduin. aan de rand van een prachtig duingebied. Perfect om te fietsen en te wandelen.
Op vakantie, de camper staat klaar. Over een paar uurtjes rijden we de snelweg op en zetten we koers richting het zuiden. Zoals altijd nog eerst. Hebben we alles bij ons, hoe zal het weer zijn, die vragen houden ons bezig tijdens de eerste kilometers.
De route door Zwitserland is geweldig ondanks dat we hier vaker hebben gereden blijven de bergen en het landschap ons fascineren. Langs de Sempachersee en via Luzern door de St Gotthardtunnel naar Lugano.
We fietsen dwars tussen de wijngaarden door, het is een mooie fietsroute. Niet alleen omdat het geheel vlak is vooral omdat het grotendeels autovrij is. De markt in Selestat loopt als een slinger door de oude binnenstad.

We reizen niet alleen met de Camper...

Wij hebben ook veel landen bezocht met het vliegtuig. Van die Verre Reizen zoals wij dat noemen, hebben wij een aparte website gemaakt voor de reisverhalen.